ANKARA / ALTINDAĞ - Tandoğan Şehit Mucip Arıgan Ortaokulu

Şbt

2024 YILI İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI 13 ŞUBAT - 1 MART TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLUP BAŞVURU ŞARTLARI VE İSTENİLEN BELGELER AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR. BAŞVURU YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER  EK-1 FORMU VE İSTENİLEN BELGELERİ HAZIRLAYARAK OKUL MÜDÜRLÜĞÜMÜZE BAŞVURUDA BULUNACAKLARDIR.

Ara

Okulumuzda Altındağ Gençlik Spor Merkezi  Müdürlüğünün organize ettiği futbol turnuvası düzenlendi. Turnuva da emeği geçen Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Onur BULUT'a teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Okulumuz bahçesinde yapılan gösteriler öğrencilerde heyecan ve coşku uyandırdı. Görevli öğrencileri ve öğretmenleri kutlayan Okul Müdürü Mesut ÇAĞLAR, Cumhuriyetin ülkeler için önemini belirtirken, Atatürk'ün ülkemizin kurtuluşunda ve Cumhuriyete ulaşmadaki rolünü vurguladı.

Okul bahçesindeki kutlamalar öğrencilerimizde sevinç dalgası oluşturdu.Okul Müdür Yardımcısı Emrah YILDIZ'da yaptığı konuşmasında Cumhuriyetin kolay kazanılmadığı, sonsuza kadar da yaşayacağı vurgusunu yaptı.